Trollerikrogen
Trollerikrog på Amorella På Åbofartyget Amorella finns Östersjöns första Trollerikrog där matgästerna i Viking Buffet-restaurangen har möjlighet att njuta av trollkonster direkt vid borden på lördagar och söndagar. Trollkonstnärerna bjuder även på magisk trolleristund även i Seaside Cafét innan fartygets ankomst till Mariehamn och Stockholm.
Public Areas, M/S Amorella
Kalenderikon
Idag
Steve Webb
En trubadur med rätt attityd. En professionell musiker med mycket erfarenhet.
Pub, M/S Gabriella
Kalenderikon
Idag
Joseph O´Brien
Joseph O Brien har varit pianounderhållare i över 20 år och arbetat i Singapore, Thailand, Holland, Norge, Storbritannien, Tyskland, Island och Karibien. Han har varit en professionell skådespelare och dansare och är kvalificerad från LAMDA och Italia Conti Stadium School 1992 och är också en professionell musikproducent med omfattande erfarenhet av musikprogrammering.
Public Areas, M/S Mariella
Kalenderikon
Idag
FATHER XMAS
Finns här några snälla barn? Jultomten i sin röda luva besöker de Röda båtarna under juletiden. Du kan ta en bild av dig med jultomten och också krama honom, om du vågar. Kom ihåg att ta med dig din önskelista. Jultomten väntar på dig, för just du är särskilt viktig för honom!
Public Areas, M/S Rosella
Kalenderikon
Idag
Tihomir Dimitrov
En underhållande pianist med en repertoire av internationell musik som spänner över många genrer.
Public Areas, M/S Amorella
Kalenderikon
Idag
Peter Bulmon
Peters internationella karriär som pianist startade redan 1996 och hans repertoar omfattar mer än 800 låtar på 14 olika språk. Peter har stor scennärvaro och passion för underhållning.
Public Areas, M/S Gabriella
Kalenderikon
Idag
Parkow
Trubadur Mathias Parkow Med många års erfarenhet från såväl trubadur som rockband, spelar Mathias en bred repertoar som spänner över många olika musikgenrer. Låtvalen anpassas självklart för att göra varje arrangemang lyckat!
Pub, M/S Mariella
Kalenderikon
Idag
Titanix
Titanix är bandet som tog TV-tittarna med storm hösten 2009 när de tog sig hela vägen till final i Dansbandskampen i SVT. Bandet kom på andra plats i finalen.
Melody, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Carlzons
En orkester med bredd och en repertoar som Du kommer att uppskatta. Gammalt som nytt framfört av tre bra sångare med olika karaktär gör att musiken känns rätt. Carlzons är ett säkert kort.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
DJ Björn
En av våra flitigt engagerade DJ's som vet hur man håller högt tryck på dansgolvet med de "rätta" låtarna.
Public Areas, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Kiralina
Info om artisten saknas
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Johnny Sörman
Johnny Sörman, dalmasen som bjuder på gammalt och nytt i en salig blandning. Från Elton John - AC/DC. På med partyhatten!
Horn Blower Pub, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
1 2 3 4 5 97