Nony
Nony Borsan är 27 år gammal och började studera musik när han var fem år. Han tog examen i Dinu Lippati musikskolan 2008 där han studerade piano och musikteori.Efter gymnasiet började han studera hur man skriver och producerar musik vid Bukarest Music University.
Public Areas, M/S Gabriella
Kalenderikon
Idag
Dimitrius
Dimitrius är en pianist med bred repertoar som arbetat i Norge sedan 2003 och senare även i Schweiz och Tyskland. Nu har vi glädjen att välkomna Dimitrius till båten!
Public Areas, M/S Mariella
Kalenderikon
Idag
Charlie Chaplin-Mr. Ned
Mr. Ned as Charlie Chaplin – classical, interactive & visual shows Artist, Director, Producer
Public Areas, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Thomas Gee
Thomas började sin karriär som trubadur 1992 och blandar både nytt och gammalt med publiken i fokus. Han spelar gärna det just du vill höra.
Pub, M/S Gabriella
Kalenderikon
Idag
Kriss Viconte
Kriss Viconte has a charismatic stage presence and great sense of humor. Because of his excellent guitar skills he is often labeled "a guitar virtuoso ". His song list is a selection of some of the greatest guitar hits from the 50´s to now days
Pub, M/S Mariella
Kalenderikon
Idag
Louice Ottosson
Louice musik är svängig pop på svenska med influenser av jazz, latin, soul och funk. Hon framför i en bandkonstellation bestående av 5-6 pers, eller själv sjunger och spelar piano.
Champagne bar, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Micke Ahlgrens
Micke Ahlgrens, ett populärt, rutinerat och meriterat dansband från Uppsala. Kom upp med hela ditt gäng på dansgolvet. Det blir kul, vi lovar.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Sandins
Sandins har i år glatt danspubliken med sin musik i hela 30 år! Bandets signum är mycket dansvänlig musik som det svänger om. Genom åren har man hunnit med både tv, radio och skivor en det bandet gillar bäst är att stå på scenen och framföra musik i direkt kontakt med sin publik. Här bjuds på äkta Värmländsk spelglädje!
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Rospiggarna
Rutinerat band, startat 1964, med många svensktoppshits under åren. Singlar, 6 Lp-album och medverkan i SVT & Dansk TV. Egna folkparkshower och krogturnéer med bl.a. Lasse Berghagen. Namnstarka, tidigare bandmedlemmar är Mona Wessman, Roger Pontare & Elisabeth Lord. Vi spelar allt på scenen 100 % live. Hälsningar från ROSPIGGARNA- Jerry- Tony - Bosse!
Bar Voyage, M/S Rosella
Kalenderikon
Idag
Christofer Jerndal
Christofer är en erfaren trubadur som med stor glöd tolkar Beatles, Creedence, Ebba Grön såväl som Cornelis, Taube, Bellman eller Ferlin. Han kan också bjuda på en Jaques Brel-låt eller något ur musikalen Hair om så önskas och önskemål uppskattas av Christofer.
Horn Blower Pub, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Matey Yordanov
Matey - är en ovanligt begåvad ung sångare och pianist. Han föddes i en familj av musiker och hans far lärde honom från tidig ålder att spela piano och utveckla sin kunskap i olika musikstilar så som klassiskt, jazz, funk, latin, country, rock and roll och pop. Han har spelat med i ett band som keyboardspelare och sångare på många kryssningslinjer. Dessutom har han spelat som barpianist på resorts i Norge och Bulgarien.
Public Areas, M/S Amorella
Kalenderikon
Idag
**The Fantastic Four**
På scen framför Fantastic Four den bästa soulmusiken från 50- och 60-talet. Alla som ser dem blir imponerade av de klassiska fingerknäppen, dansstegen och kläderna, som har studerats in i minsta detalj.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
1 2 3 4 5 108