Peter Bulmon
Peters internationella karriär som pianist startade redan 1996 och hans repertoar omfattar mer än 800 låtar på 14 olika språk. Peter har stor scennärvaro och passion för underhållning.
Public Areas, M/S Amorella
Kalenderikon
Idag
Rongedal
Rongedals Topp-Favorit-Höjdar-låtar! Tvillingbröderna från Molkom har gjort succé i Melodifestivalen med låten "Just a minute". Annars kan du se dem i de mest skilda sammanhang: gästspel i tv, Körslaget och Dobidoo till exempel. De är lika poppis vart de än kommer.
Public Areas, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Duo Vi
Ett svängigt mogenband från Örnsköldsvik, som också gärna tar fram sina dragspel för lite gammeldans om det så önskas. Deras varierade repertoar uppskattas stort av deras blandade publik, från Stockholm i söder till Kalix i norr. Eller som grabbarna själv brukar säga; Duo Vi - dansmusik för vanligt folk!
Public Areas, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Dur-X
Ett gammeldansgäng med rätt sväng!
Public Areas, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Anders Hane
Anders Hane höjer stämningen till hög trivselnivå i puben.
Horn Blower Pub, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Dansinstruktör P-A Sköld
Dansinstruktörerna Marie och Pär-Anders Sköld lär dig dansa på Dansbandsveckan.
Konferenslobbyn, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Carlzons duo
Sverre och Olle har spelat tillsammans sen början av 90-talet. Med en musikalisk bredd som innehåller allt från jazz, schlager, rock, visor och dansmusik, är de perfekta i alla sammanhang då man vill ha livemusik.Två rutinerade musiker som vet vad en publik vill ha.
Champagne bar, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Tur Åke
Tur Åke Lindkvist har i 25 år underhållit med kontrabas, gitarr och sin sång.
Public Areas, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
The Refreshments
Genuina rockmusiker. The Refreshments är ett av Sveriges populäraste rock´n´roll-band i den klassiska stilen men som det går utmärkt att dansa till. 2009 firar de 20-årsjubileum med ett sound som är både tuffare och vassare än någonsin. Elvis, Hank Williams, Buddy Holly, Eddie Cochran är några av deras husgudar.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Rospiggarna
Rutinerat band, startat 1964, med många svensktoppshits under åren. Singlar, 6 Lp-album och medverkan i SVT & Dansk TV. Egna folkparkshower och krogturnéer med bl.a. Lasse Berghagen. Namnstarka, tidigare bandmedlemmar är Mona Wessman, Roger Pontare & Elisabeth Lord. Vi spelar allt på scenen 100 % live. Hälsningar från ROSPIGGARNA- Jerry- Tony - Bosse!
Banqueten, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
The Hub Caps
En slev rockabilly, ett par grabbnävar rock'n roll, några stänk av gammelcountry - allt hoprört och serverat med massor av sväng.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
TT Grace
TT Grace är ett gäng grabbar från Stockholms södra utkant som levererar en härlig doo-wop rockabilly. De har turnerat flitigt över hela vårt avlånga land och även i delar av USA där de även varit med i två TV-shower. Liveshow på "Elvis Week" i Memphis har de också hunnit med och de har dessutom tidigare jobbat med producenten Larry Rogers som har producerat bl.a. Ricky Nelson och Ringo Starr.
Melody, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
1 2 3 4 5 99