Nony
Nony Borsan är 27 år gammal och började studera musik när han var fem år. Han tog examen i Dinu Lippati musikskolan 2008 där han studerade piano och musikteori.Efter gymnasiet började han studera hur man skriver och producerar musik vid Bukarest Music University.
Public Areas, M/S Gabriella
Kalenderikon
Idag
Dimitrius
Dimitrius är en pianist med bred repertoar som arbetat i Norge sedan 2003 och senare även i Schweiz och Tyskland. Nu har vi glädjen att välkomna Dimitrius till båten!
Public Areas, M/S Mariella
Kalenderikon
Idag
Emanuela
Emanuela är en excellent musiker. Hon har vunnit många prestigefyllda utmärkelser från internationella pianist-tävlingar, inklusive första pris på det mest ärade bulgariska forumet för musiker - "Svetoslav Obretenov". Under de senaste tio åren är hon inom genren popmusik och de som hört henne utföra, minns en mild touch av hennes vackra själ i sina hjärtan. Samtidigt har hon en imponerande röst som berör publiken med djupa och äkta känslor.
Public Areas, M/S Amorella
Kalenderikon
Idag
Steve Webb
En trubadur med rätt attityd. En professionell musiker med mycket erfarenhet.
Pub, M/S Mariella
Kalenderikon
Idag
Åke Hellman
En glad och underhållande musikant
Bar Voyage, M/S Rosella
Kalenderikon
Idag
Kire Ljung
Kire har spelat gitarr sedan mitten av 70-talet och har en gedigen utbildning i sång och gitarrspel. Sedan 1987 är han i huvudsak trubadur men förekommer en del i olika band, shower m.m. Repertoaren sträcker sig från svenska visor till rock och det spelar ingen roll om Kire spelar på födelsedagsfest, på puben, på PRO eller företagsfesten…..han anpassar musiken till dig som lyssnar - överallt.
Pub, M/S Gabriella
Kalenderikon
Idag
Matts Lindblom
Matts är en allroundunderhållare med massor av rutin från nöjesbranschen sedan mitten av 70-talet. Han har medverkat i band som bl a John Whiteleather & The Kingrats från USA och turnerat i hela Skandinavien och stora delar av Europa. Han har dessutom medverkat som kompositör på ett flertal produktioner med många av våra mest folkkära dansband och artister, bl a Lasse Stefanz, Hasse "Kvinnaböske" Andersson och Christina Lindberg. Fullfjädrad pubentertainer med det mesta ...
Horn Blower Pub, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Maurice Anton
Maurice Anton är en Argentinsk pianist och entertainer med en mycket mångsidig repertoar. Allsång och underhållande historier bjuder han också på tillsammans med musiken.
Champagne bar, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
DJ Patrick Sloth
DJ Patrick Sloth en prisbelönad DJ.
Public Areas, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Janssons Orkester
Ett trevligt band med rätt känsla för vad den dansande publiken vill ha. Janssons Orkester ger dig en bred dansrepertoar av covers, kända dansbandslåtar och instrumentala inslag. De har till och med spelat vid Trettondagsbalen på Örebro slott.
Melody, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Carlzons
En orkester med bredd och en repertoar som Du kommer att uppskatta. Gammalt som nytt framfört av tre bra sångare med olika karaktär gör att musiken känns rätt. Carlzons är ett säkert kort.
Bar Voyage, M/S Rosella
Kalenderikon
Idag
Per Håkans
Per Håkans, dansmusik när den är som roligast. Bandet består delvis av medlemmar som tidigare varit med i Sannex och leds av Per Håkan Helen. Övriga medlemmar är Björn Norbäck, Linus J Karlsson och Pierre Nilsson.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
1 2 3 4 5 124