Boppers
I hela fyra decennier har The Boppers utfört sin blandning av Rock´n Roll & Doo Wop. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa är de en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag. Deras musik har autentiska spår från 50- och 60-talets musik, med inspelning i studior och uppträdanden live på scen där de levererar sina låtar med glädje och energi.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
22 augusti
HOFFMAESTRO
Hoffmaestro fick sitt genombrott år 2005 med filmen "Stockholm Boogie" där de själva stod för manus, regi och inte minst soundtracket med bl.a. ledmotivet "Desperado". Under de följande åren har de släppt flera singlar, EP:s och album och i december 2011 gjorde Hoffmaestro låten "Your Ways" i samarbete med alla som ville vara med och bidra till den. De fick in massor av bidrag och den gjordes i samband med välgörenhetskampanjen Musikhjälpen i Sveriges Radio P3.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
24 augusti
Jessica Andersson
Jessica slog igenom i Fame Factory. En mycket rutinerad artist som årligen gör ca 100 framträdanden i många olika sammanhang. Hon gjorde succé som den vackra och genomsnälla flickan Audrey i musikalen "Little Shop of Horrors" och fick för detta en Guldmask. Melodifestivalen, Så ska det låta och Diggiloo är några av de evenemang där alltid lika välsjungande Jessica är en återkommande gäst.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
29 augusti
Magnus Carlsson
Magnus Carlsson var musikintresserad redan under skoltiden och gick musikinriktat gymnasium och musikhögskola. I början av 90-talet var han med och startade Barbados som hade sin absoluta storhetstid fram till början av 20000-talet. Magnus lämnade Barbados i början av 2002 och blev i december samma år medlem i popgruppen Alcazar där han var medlem till 2005 då han satsade på en karriär som soloartist. Åtta gånger har Magnus medverkat i Melodifestivalen, solo och tillsammans med både Barbados och Alcazar. Han har också varit programledare i TV3 och var med i TV4:s Körslaget med sin kör från Borås.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
29 augusti
Back to the Sixties Minitour
60-talskryssning med Viking Line Back to the Sixties. Succén är här och Viking Line förvandlas till ett mecka för alla som älskar 60-talsmusik. Banden kommer att avlösa varandra i ett rasande tempo och för er som inte fått nog på utresan så bjuds på härlig 60-talsmusik även på vägen hem igen. Varmt välkommen ombord!
Bar Voyage, M/S Rosella
Kalenderikon
29 augusti
Petter
Foto: Erikbyerik Samma år som ABBA vann Schlagerfestivalen med Waterloo föddes Petter Alexis Askergren. Ingen kunde väl då ana att han skulle bli en legend inom svensk hiphop. Med både dyslexi och ADHD förstod han tidigt att han aldrig skulle bli någon akademiker så hans språk blev hans kreativitet. Trots att hans praktiska förutsättningar för att utvecklas till en stor rap-poet inte var de bästa så hade han kärleken till hiphopen som var så oerhört mycket starkare och som blev hans drivkraft och en livsviktig del av hans identitet. Petter började med texter på engelska men fann så småningom att svenska texter gjorde ...
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
31 augusti
Christer Sjögren & Vikingarna
Exklusiv premiär och återförening med Christer Sjögren och Vikingarna ombord på Viking Cinderella. Missa inte deras framträdande som kommer att ge känslan av en konsert med många av deras stora hits genom åren.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
5 september
Wiktoria
Wiktoria medverkade i Lilla Melodifestivalen 2011 och kom på en fjärde plats med sin låt Jag behöver dig, som hon skrivit själv. I samband med det startade hon och en vän gruppen Dash4 The Band. Gruppen spelade in låten Turn Up the Love som var Telias officiella ledmotiv för Eurovision Song Contest 2013 och detta i sin tur ledde till en sommarturné där en manager fick upp ögonen för Wiktoria. I melodifestivalen debuterade Wiktoria 2016 och hon var även med 2017 där hon tog sig till final med låten As I Lay Me Down.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
7 september
Robert Wells
Riktigt folkkär blev nog Robert Wells när han var pianist i Så ska det låta, där han medverkade i flera år och fick tillfälle att visa sitt fantastiskt breda register. Den egna produktionen, Raphsody in Rock, följde därefter och är välkänd både i Sverige och utomlands. Den har setts av över 1,5 miljoner åskådare bara i Sverige.
Bar Voyage, M/S Rosella
Kalenderikon
9 september
Markoolio
Folkkär och alltid aktuell hiphopartist, popsångare och skådespelare.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
14 september
Sharon Dyall & The Étage Big B
En fantastisk sångerska med en stor kärlek till storbandsmusiken. Sharon blev känd hos den breda publiken som flickan i charken i TV-serien Varuhuset och som musikalartist, men det är som sångerska hon känner sig mest hemma. Tillsammans med glimrande Ètage Big Band utlovas här en härlig danskväll med låtarna du minns och några som du glömt.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
15 september
Sten Nilsson
Sten Nilsson bildade, tillsammans med bröderna Ebbe och Per samt Stanley Granström, dansbandet Sten & Stanley år 1962. Sten Nilsson uppträder även som soloartist och tillsammans med Ebbe Nilsson har han varit programvärd i många radioprogram.
Bar Voyage, M/S Rosella
Kalenderikon
16 september
1 2 3