Mando Diao
Mando Diao biildades 1996 och2002 fick de skivkontrakt med EMI och samma år släpptes Motown Blood på EP. Denna release fick stor uppmärksamhet bland musikkrönikörer och andra musikälskare. Succén fortsatte och Mando Diao blev inbjudna att spela på Kalasturnén tillsammans med etablerade band som Thåström, Kent och The Hellacopters. Idag är de ett mycket populärt band med musik för alla åldrar.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
21 mars
Sharon Dyall & The Étage Big B
En fantastisk sångerska med en stor kärlek till storbandsmusiken. Sharon blev känd hos den breda publiken som flickan i charken i TV-serien Varuhuset och som musikalartist, men det är som sångerska hon känner sig mest hemma. Tillsammans med glimrande Ètage Big Band utlovas här en härlig danskväll med låtarna du minns och några som du glömt.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
24 mars
Eddie Oliva
Eddie Oliva fick sin första gitarr av sin far när han var 10 år och har alltid levt på sin sång och musik. Han har också skrivit låtar till flera andra artister som t.ex. Lasse Berghagen och Christer Sjögren. Från Ystad till Haparanda har Eddie turnerat och nu har vi den stora glädjen att hälsa honom välkommen ombord.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
24 mars
Étage Big Band
Ètage Big Band bjuder på en härlig danskväll med låtarna du minns och några som du glömt.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
24 mars
Little Jinder
Nominerad till tre Grammis 2019, P3 Guld-pokal sedan tidigare, succé i Så Mycket Bättre, älskad programledare i Musikhjälpen och Sveriges absolut bästa Instagramstorys. Little Jinder har som ingen annan svensk artist lyckats fånga varje ögonblick och gjort till sitt eget. Allt sedan debutalbumet på svenska 2014 har Little Jinder tillhört den absoluta toppen bland svenska artister.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
30 mars
Di Leva Changes
Thomas Di Leva tar nu sin kritikerrosade David Bowie-hyllning “Changes” ombord på Cinderella. En fascinerande konsert i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
4 april
Boney M featuring Liz Mitchell
Gruppens stora genombrott blev låten Daddy Cool från 1976 men även Ma Baker från 1977 kom att bli en världshit
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
5 april
HOFFMAESTRO
Hoffmaestro fick sitt genombrott år 2005 med filmen "Stockholm Boogie" där de själva stod för manus, regi och inte minst soundtracket med bl.a. ledmotivet "Desperado". Under de följande åren har de släppt flera singlar, EP:s och album och i december 2011 gjorde Hoffmaestro låten "Your Ways" i samarbete med alla som ville vara med och bidra till den. De fick in massor av bidrag och den gjordes i samband med välgörenhetskampanjen Musikhjälpen i Sveriges Radio P3.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
6 april
Sten & Stanley med Storband
Sten & Stanley är en svensk musikgrupp, som bildades som popgrupp i Karlskoga 1962. Den bestod till att börja med av bröderna Sten, Ebbe och Per Nilsson samt Stanley Granström och Bo Carlén. Fram till 1991 hade gruppen haft rekordantalet 43 låtar på Svensktoppen fram till 2008 hade man haft 61 låtar på Svensktoppen. Exklusivt för M/S Cinderella får ni höra dem med STORBAND.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
7 april
Lotta Engberg
Lotta Engberg kan skriva dansbands-, musikal-, schlager-, kör- och vispopsångerska i sitt CV och där även lägga till sångpedagog och programledare i TV. Lotta leder sedan många år allsångsprogrammet Lotta på Liseberg i TV4 och innan dess har hon varit programledare av BIngolotto, Kär och Galen och många fler TV-program. Hon var rektor i artistskolan Fame Factory i TV3 och arbetade som musiklärare utanför Göteborg i början av 2000-talet och har även avbildats på ett svenskt frimärke. Lotta är en av de, ganska få, som har absolut gehör och kan ge en bestämd ton utan referens från något instrument eller liknande.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
10 april
Martin Stenmarck
Martins karriär tog fart när han jobbade som sjungande servitör på Wallmans Salonger. Han har sedan dess haft stora framgångar i musikalbranschen och i melodifestivalen och han har även turnerat med Robert Wells i Rhapsody in Rock flera somrar. Under många år har Martin turnerat med revyn Ladies Night och gjort stor succé.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
11 april
Samir & Viktor
Samir & Viktor (Samir Badran och Viktor Frisk) har under de senaste åren haft stora hits med låtarna "Success", "Groupie", "Saxofuckingfon" och de medverkade i Melodifestivalen med "Bada nakna", en låt som direkt gick in som #1 på Spotify. Deras låtar har tillsammans streamat över 100 miljoner gånger på Spotify, och de senaste åren har de stått för sommarens stora hit.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
13 april
1 2 3