Tommy Nilsson
Tommy Nilsson har sedan mitten av 80-talet berört publiken med sin unika och kraftfulla röst. Med låtar som ”En dag”, ”Dina färger var blå”, ”Öppna din dörr” och duetten ”Allt som jag känner” kan Tommy Nilsson med fog kallas en av landets mest folkkära artister.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
3 september
Magnus Carlsson
Magnus Carlsson var musikintresserad redan under skoltiden och gick musikinriktat gymnasium och musikhögskola. I början av 90-talet var han med och startade Barbados som hade sin absoluta storhetstid fram till början av 20000-talet. Magnus lämnade Barbados i början av 2002 och blev i december samma år medlem i popgruppen Alcazar där han var medlem till 2005 då han satsade på en karriär som soloartist. Åtta gånger har Magnus medverkat i Melodifestivalen, solo och tillsammans med både Barbados och Alcazar. Han har också varit programledare i TV3 och var med i TV4:s Körslaget med sin kör från Borås.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
10 september
Mikael Rickfors
Mikael Rickfors startade sitt första band redan som 10-åring och har fortsatt med musiken allt sedan dess. I början av 70-talet var han sångare i The Hollies under en period men har sedan mitten av 70-talet spelat in soloplattor med stor framgång. Man kan väl nästan säga att Mikael blev folkkär när han fick sin dittills största hit i Sverige med låten Vingar i slutet av 80-talet. 1990 bildade Mikael bandet Grymlings tillsammans med Magnus Lindberg, Göran Lagerberg och Pugh Rogefeldt och 2009 deltog han i Melodifestivalen där han gick vidare till andra omgången.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
17 september
Jessica Andersson
Jessica slog igenom i Fame Factory. En mycket rutinerad artist som årligen gör ca 100 framträdanden i många olika sammanhang. Hon gjorde succé som den vackra och genomsnälla flickan Audrey i musikalen "Little Shop of Horrors" och fick för detta en Guldmask. Melodifestivalen, Så ska det låta och Diggiloo är några av de evenemang där alltid lika välsjungande Jessica är en återkommande gäst.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
1 oktober
Robert Wells
Riktigt folkkär blev nog Robert Wells när han var pianist i Så ska det låta, där han medverkade i flera år och fick tillfälle att visa sitt fantastiskt breda register. Den egna produktionen, Raphsody in Rock, följde därefter och är välkänd både i Sverige och utomlands. Den har setts av över 1,5 miljoner åskådare bara i Sverige.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
8 oktober
Towa Carson
Vid 18 års ålder vann Towa en amatörtävling och upptäcktes av orkesterledaren Seymour Österwall. Han engagerade henne till Nalen i Stockholm och gav hennes artistnamnet Towa Carson. Med skivsuccéer som t.ex. "På en öde ö i havet" "Sista dansen" och "Alla har glömt" har Towa varit en av våra populäraste sångerskor och hon har haft 25 låtar på Svensktoppen genom åren.
Bar Voyage, M/S Rosella
Kalenderikon
12 oktober
Sten & Stanley med Storband
Sten & Stanley är en svensk musikgrupp, som bildades som popgrupp i Karlskoga 1962. Den bestod till att börja med av bröderna Sten, Ebbe och Per Nilsson samt Stanley Granström och Bo Carlén. Fram till 1991 hade gruppen haft rekordantalet 43 låtar på Svensktoppen fram till 2008 hade man haft 61 låtar på Svensktoppen. Exklusivt för M/S Cinderella får ni höra dem med STORBAND.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
19 oktober
Nanne Grönvall
Fotograf: Caroline Roosmark. Nanne har varit aktiv mer än 30 år som artist. Hon har varit med i Melodifestivalen, musikalroller, turnéer, i tv och radio och samarbetat med andra artister. Nanne har en minst sagt imponerande meritlista.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
22 oktober
Theoz
Theoz är 12 år gammal och har nästan två miljoner följare på Musical.ly och 120 000 följare på Youtube. Han har nu också släppt sin första singel som heter Lately och är en kärlekslåt där han sjunger själv.Theoz får sin inspiration från andra som håller på med Youtube och Det häftigaste som hänt honom var när han nominerades till Big Buzz awards och att han fått vara med i Melodifestivalen där han dansade bakom Samir & Viktor, som han nästan lärt att shuffla.
Club Mar, M/S Gabriella
Kalenderikon
26 oktober
Back to the Sixties Minitour
60-talskryssning med Viking Line Back to the Sixties. Succén är här och Viking Line förvandlas till ett mecka för alla som älskar 60-talsmusik. Banden kommer att avlösa varandra i ett rasande tempo och för er som inte fått nog på utresan så bjuds på härlig 60-talsmusik även på vägen hem igen. Varmt välkommen ombord!
Bar Voyage, M/S Rosella
Kalenderikon
29 oktober
Robin Bengtsson
Robin Bengtsson slog igenom på riktigt i Melodifestivalen 2016 med låten "Constellation Prize". Men artistkarriären började redan 2008 i TV4s IDOL där han som 18-åring slutade på en tredje plats. Sedan dess har Robin skrivit hundratals låtar och turnérat Sverige runt. Våren 2017 var han tillbaka i Melodifestivalen, och i finalen i Friends Arena stod han som vinnare med låten "I Can't Go On". Vinsten följdes upp av en hedersvärd femteplats i Eurovision Song Contest. Låten har streamats nästan 21 miljoner gånger sedan dess. Våren 2019 släpptes senaste singlen "Mama´s song" och Robin deltog i TV4s Let's dance.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
29 oktober
Jan Johansen
En schlagerartist med stil. Rutinerade Jan Johansen har varit med i musikaler, Diggiloo, Abba Tribute för att nämna några av hans många engagemang. Sju album har det hittills blivit och lika många låtar har han haft på Svensktoppen.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
5 november