Tjuvjakt
Gruppen har växt fram som en av Sveriges största hiphopakter och nya singeln ”G-Unit & Canada Goose” har precis sålt guld. Gruppen som består av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson har sedan starten 2012 samlat ihop över 125 miljoner streams på Spotify och etablerat sig som en av de mest mångfacetterade och påhittiga hiphopgrupperna i Sverige. Under våren 2017 släpptes albumet ”Pojkvän” som tog Sverige med storm.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
Idag
Eddie Oliva
Eddie Oliva fick sin första gitarr av sin far när han var 10 år och har alltid levt på sin sång och musik. Han har också skrivit låtar till flera andra artister som t.ex. Lasse Berghagen och Christer Sjögren. Från Ystad till Haparanda har Eddie turnerat och nu har vi den stora glädjen att hälsa honom välkommen ombord.
Bar Voyage, M/S Rosella
Kalenderikon
27 maj
Katrina Leskanich
Katrina Leskanich är en amerikansk sångerska, född 10 april 1960 i Topeka, Kansas. Hon är mest känd som frontperson i den amerikansk-brittisk-kanadensiska gruppen Katrina and the Waves som fick en hit med låten Walking on Sunshine 1985.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
30 maj
Panetoz
Panetoz bildades 1997 i samband med ett framträdande på en musiklektion i högstadiet. Gruppens musik inspireras mycket av afrikanska rytmer och musikstilen är unik. Här handlar det om att sprida glädje och dans och detta är långt ifrån det man är van att se när det gäller svensk hiphop. 2005 startade Panetoz den ideella föreningen Vägen Ut med syftet att skapa en musikstudio dit ungdomar kan komma och spela in sin musik. Genom föreningen har ungdomarna fått tillgång till studion och chans att spela in demos utan kostnad, något som inte är lätt när man är ung och inte har så gott om pengar. Föreningen växer och ...
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
1 juni
Tommy Körberg
Redan som barn hade Tommy Körberg lokala uppträdanden och var solist i kör. Den stora debuten kom år 1968 med albumet Nature Boy, som gav honom en Grammis som "Årets Nykomling". 1969 var han med i Eurovision Song Contest med låten Judy Min Vän och året därpå fick han sina stora hits med låtarna Drömmen om Elin och Som en bro över mörka vatten. En av våra störst och mest älskade artister i modern tid.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
6 juni
E-Type
E-Type är en svensk eurodance-artist som blev känd genom sin låt Set The World On Fire år 1995. Hans musikstil har varit likadan genom hela hans karriär.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
8 juni
Boppers
I hela fyra decennier har The Boppers utfört sin blandning av Rock´n Roll & Doo Wop. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa är de en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag. Deras musik har autentiska spår från 50- och 60-talets musik, med inspelning i studior och uppträdanden live på scen där de levererar sina låtar med glädje och energi.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
22 augusti
HOFFMAESTRO
Hoffmaestro fick sitt genombrott år 2005 med filmen "Stockholm Boogie" där de själva stod för manus, regi och inte minst soundtracket med bl.a. ledmotivet "Desperado". Under de följande åren har de släppt flera singlar, EP:s och album och i december 2011 gjorde Hoffmaestro låten "Your Ways" i samarbete med alla som ville vara med och bidra till den. De fick in massor av bidrag och den gjordes i samband med välgörenhetskampanjen Musikhjälpen i Sveriges Radio P3.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
24 augusti