Lili & Susie
Lili & Susie, är en svensk popduo bestående av systrarna Lili och Susie Päivärinta. Systrarna hade stor framgång på de svenska hitlistorna från debuten år 1985 fram till 1993. De hade turnerat tillsammans med Suzzies orkester innan genombrottet. Den 12 juli 1985 medverkade de i underhållningsprogrammet Summarn kummar från Visby. De medverkade i Melodifestivalen 1989 med låten Okey, okey! Deras största hitlåtar är Oh Mama och Bara du och jag från 1987 samt What's the Colour of Love från 1990.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
22 november
Mariette
Mariette har tagit sig till finalen i Melodifestivalen tre gånger (2015, 2017 och 2018), och medverkade i TV4:s Idol 2009. Mariette Hansson utsågs till årets homo på Gaygalan i Stockholm 2010. Tillsammans med Eskobar spelade hon som förband till Roxette på deras XXX - 30th anniversary tour.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
23 november
Loa Falkman
Loa Falkman har många strängar på sin lyra. Han är operasångare, skådespelare och artist och utnämndes till hovsångare år 2003. Våren 2014 är Loa aktuell i musikalen "Spök" som skrivits av Björn Skifs och Bengt Palmers och spelas på anrika Cirkus i Stockholm.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
24 november
Back to the Sixties Minitour
60-talskryssning med Viking Line Back to the Sixties. Succén är här och Viking Line förvandlas till ett mecka för alla som älskar 60-talsmusik. Banden kommer att avlösa varandra i ett rasande tempo och för er som inte fått nog på utresan så bjuds på härlig 60-talsmusik även på vägen hem igen. Varmt välkommen ombord!
Bar Voyage, M/S Rosella
Kalenderikon
28 november
Sebastian Walldén
Sebastian Walldén uppvuxen i Göteborg visste redan vid 5-års ålder, när han fick stå framför sina föräldrar och showa loss, att han ville ägna sig åt musiken. Under åren såhär intresset fram tills dagen han bestämde sig för att söka till Idol, där han slutade som vinnaren! Efter Idol så har Sebastian jobbat för fullt med låtskrivare och producenter som skriver åt världstjärnor (bl.a. Bebe Rexha, Calvin Harris Marshmello) och känner att han snabbt hittat sin stil. Sebastian är en artist ända ut i fingerspetsarna och redo att fortsätta ta plats på den svenska musikscenen. Under vårenl släppte Sebastian ...
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
29 november
Moneybrother
Fotograf: Pablo Ravazzani. Med bra låtmaterial och personlig sång vinner Moneybrother allas hjärtan. En artist som med stort genomslag har gjort succé inte bara i Sverige. Hyllade Moneybrother (Anders Wendin) har fått såväl Grammis, utsetts till Årets manliga artist och tilldelats flera andra utmärkelser. Räkna med att det blir energiskt, lättsamt och skitkul.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
30 november
Boris René
Boris René tävlade i Melodifestivalen 2017 med låten Her Kiss. Bidraget tog sig vidare till Andra chansen och röstades sedan fram till finalen i Friends Arena, där han slutade på en åttonde plats. Året innan debuterade Boris René i Melodifestivalen med låten Put Your Love On Me, där han med sitt leende och utstrålning charmade svenska folket. Singeln sålde platina under 2016 och har streamats över nio miljoner gånger.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
7 december
Kee Marcello
I oktober 1986 blev Marcello gitarrist i Europe, där han spelade in skivorna Out of this World 1988, och Prisoners in Paradise 1991. Marcellos första soloalbum Shine On kom 1995, och han har sedan dess släppt albumen Melon Demon Divine, "Redux: Europe" och "Judas Kiss". Under melodifestivalen 2005 framförde han en duett med Alannah Myles. Han har samarbetat med In Flames och spelade solo på låten "Coerced Coexistence" på deras album Colony. 2011 kom Marcellos självbiografi Rockstjärnan Gud glömde. Den skrevs tillsammans med Stefan Johansson.[3] 2013 och 2014 spelade Marcello en specialskriven roll som sig själv i den ...
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
13 december
Nina Söderquist
Sångerska med en röst i världsklass och stor bredd. Har medverkat i Stjärnklart, Allsång på Liseberg, rock-gig, tv och många andra sammanhang. Nina lovordades av världspressen som musikaldrottning för sin framgång i Londons West End. Det var 2007 som hon tog hem rollen som Lady of the Lake i TV3:s West End Star. Där gjorde hon huvudrollen i Monty Pythons Spamalot. I brittisk tv hade hon 40 miljoner tittare. Nina sjunger allt från rock och soul till schlager och cover.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
13 december
Markoolio
Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet. Sedan debuten 1998 har han ett pärlband av brakhits som Sola och bada i Piña Colada, Vi drar till fjällen, Mera mål och Ingen sommar utan reggae. Just nu upplever Markoolio en renässans och på Emmabodafestivalen 2018 samlade han upp emot 10 000 glada festivalbesökare framför scenen! Född i Finland, uppväxt i Orminge utanför Stockholm och med en sällsynt känsla för allsång snurrade han in i våra liv. Från att vara artist, till skådespelare och vidare till ett fenomen. En ...
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
14 december
Robin Bengtsson
Robin Bengtsson slog igenom på riktigt i Melodifestivalen 2016 med låten "Constellation Prize". Men artistkarriären började redan 2008 i TV4s IDOL där han som 18-åring slutade på en tredje plats. Sedan dess har Robin skrivit hundratals låtar och turnérat Sverige runt. Våren 2017 var han tillbaka i Melodifestivalen, och i finalen i Friends Arena stod han som vinnare med låten "I Can't Go On". Vinsten följdes upp av en hedersvärd femteplats i Eurovision Song Contest. Låten har streamats nästan 21 miljoner gånger sedan dess. Våren 2019 släpptes senaste singlen "Mama´s song" och Robin deltog i TV4s Let's dance.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
20 december
Little Jinder
Little Jinder har som ingen annan svensk artist lyckats fånga varje ögonblick och gjort till sitt eget. Nominerades till tre Grammis 2019, P3 Guld-pokal sedan tidigare, succé i Så Mycket Bättre, älskad programledare i Musikhjälpen och Sveriges absolut bästa Instagramstorys. Little Jinder har som ingen annan svensk artist lyckats fånga varje ögonblick och gjort till sitt eget. Allt sedan debutalbumet på svenska 2014 har Little Jinder tillhört den absoluta toppen bland svenska artister.
Etage, M/S Cinderella
Kalenderikon
21 december
1 2